بهانه ای برای عدم اتصال به سامانه املاک پذیرفتنی نیست

ابراهیمی نماینده مجلس گفت: باید همه دستگاه های خدمت رسان از جمله بیمه مرکزی و شبکه بانکی در کنار شهرداری ها، ارائه خدمات خود را منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان کنند و هیچ عذر و بهانه ای برای عدم همکاری پذیرفتنی نیست.

زمان مطالعه 3 دقیقه

بهانه ای برای عدم اتصال به سامانه املاک پذیرفتنی نیست

نادرقلی ابراهیمی، نماینده اراک، کمیجان و خنداب در مجلس در خصوص لزوم اتصال سامانه های مختلف به سامانه املاک و اسکان کشور تصریح کرد: سامانه ها به عنوان یک ابزار در اختیار حاکمیت هستند تا از آن ها در راستای ارائه خدمات بهتر به شهروندان استفاده شود. سامانه املاک و اسکان نیز بستر مناسبی برای ساماندهی امور در حوزه مسکن به وجود می آورد. بر همین اساس، نیاز است تکمیل و راه اندازی آن با جدیت در دستور کار باشد.

وی ادامه داد: در قانون پیش بینی شده است که سامانه های مختلف از جمله سامانه خانوار به سامانه املاک و اسکان متصل شود. به نحوی که زمینه برای دسترسی به اطلاعات جامع خانوار به وجود بیاید. اتصال سامانه های مختلف به سامانه املاک و اسکان به معنای دسترسی به یک سامانه جامع است.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: سامانه املاک و اسکان قرار است در راستای ساماندهی امور در حوزه مسکن به کار گرفته شود و به نفعش به عموم مردم می رسد. بنابراین، نیاز است دستگاه ها و سازمان های مختلف به انجام وظایف قانونی شان در این زمینه بپردازند.

ابراهیمی گفت: همان طور که از شواهد پیداست و نیاز به توضیح نیست، خانوارها با مشکلات جدی در حوزه مسکن مواجه هستند. دولت باید اقدامات عاجل و دقیقی در این بخش به اجرا بگذارد و زمینه دسترسی مردم به مسکن ها مناسب را فراهم کند.

وی ادامه داد: چاره اندیشی در حوزه مسکن و اعمال سیاست ها در این بخش، در گروی در اختیار داشتن اطلاعات دقیق خانوارها به لحاظ سکونت و مالکیت است. در صورتی که این داده ها در اختیار سیاست گذاران و مسئولان نباشد، اعمال سیاست در راستای اخذ مالیات از خانه های خالی، مقابله با احتکار و سوداگری در حوزه مسکن شدنی نیست.

این نماینده مجلس خاطرنشان کرد: مصوبات مجلس در حوزه مسکن برای همه لازم الاجرا هستند. هر تکلیفی که بر عهده نهاد و سازمانی گذاشته شده است، باید به درستی انجام شود. سازمان های مختلف نمی توانند به بهانه امنیت اطلاعات از اتصال سامانه هایشان به سامانه املاک و اسکان جلوگیری کنند.

وی ادامه داد: هر مشکلی که در ارتباط با تکمیل و راه اندازی سامانه املاک و اسکان وجود دارد، باید با تعامل و همکاری وزارتخانه های مختلف حل و فصل شود. به طور مثال، اگر سازمانی نگران امنیت اطلاعات سامانه اش است، این مشکل باید با کمک متخصصان حل و فصل و امنیت شبکه تأمین شود.

ابراهیمی گفت: هیچ توجیهی برای عدم اجرای قانون در زمینه تکمیل و راه اندازی سامانه املاک و اسکان پذیرفته نیست. اگر مشکلی وجود دارد، باید با تعامل وزارتخانه های مختلف حل و فصل شود و زمینه برای بهره برداری از سامانه املاک و اسکان در راستای ساماندهی امور در حوزه مسکن فراهم شود.

وی ادامه داد: بر اساس قانون، وزارت راه و شهرسازی مسئول سامانه املاک و اسکان است. باید همه دستگاه های خدمت رسان از جمله بیمه مرکزی و شبکه بانکی در کنار شهرداری ها، ارائه خدمات خود را منوط به ثبت اطلاعات در سامانه املاک و اسکان کنند و هیچ عذر و بهانه ای برای عدم همکاری پذیرفتنی نیست و مجلس بر این فرآیند نظارت خواهد کرد.

بهانه ای برای عدم اتصال به سامانه املاک پذیرفتنی نیست

دیدگاه ها هیچ نظری ثبت نشده است

  1. هنوز درباره این خبر هیچ دیدگاهی وجود ندارد. دیدگاه خود را درباره این موضوع بیان کنید.
برای نمایش نام کامل خود، ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.
RW
رویال وب
آژانس طراحی و تبلیغات