عضو شورای مرکزی بنیاد مسکن گفت: تا به امروز بیش از 50 درصد از واحدهای مسکن روستایی و شهری زیر 25 هزار نفر جمعیت با توجه به آئین نامه 2800 در برابر زلزله های 6 ریشتری مقاوم شده است.
زمان مطالعه 1 دقیقه
سید امیرحسین گرگانی رئیس پژوهشکده سوانح طبیعی و کرسی یونسکو در مدیریت سوانح طبیعی، با اشاره به اینکه موضوع سوانح یکی از چالش های اصلی ایران در آینده خواهد بود، گفت: سوانح یک موضوع جدی در تمام کشورها به شمار می رود و با توجه به آمار جهانی که در سال گذشته منتشر شد، حدود 4 میلیارد نفر در کشورهای مختلف تحت تأثیر سوانح بودند که یک میلیون و 200 هزار نفر کشته شدند.
وی افزود: طبق آمار ارائه شده، سوانح بالغ بر 3 تریلیون دلار خسارت به صورت مستقیم به اقتصاد کشورها تحمیل کرده و براساس پیش بینی ها تا سال 2030 میلادی روزانه یک ونیم حادثه را تجربه خواهیم کرد.
گرکانی بیان کرد: یکی از چالش های کشور در حال حاضر سوانح بوده که در این بخش ایجاد توسعه پایدار و مدیریت ریسک، مدیریت هماهنگ و یکپارچه مطرح و حائز اهمیت بوده است.
عضو شورای مرکزی بنیاد مسکن بیان کرد: جامعه محوری مدیریت بحران را دنبال می کند که در این بخش ضرورت آموزش و درک آنها بسیار حائز اهمیت بوده است.
وی با بیان اینکه نسل جوان به دلایل مختلف قشر آسیب پذیر هستند، گفت: در تصادفات جاده ای 1 میلیون و 300 هزار نفر در جهان سالانه کشته می شوند که 600 هزار نفر در رده سنی 19 تا 25 سال است و ایران هشتمین کشور به لحاظ تصادفات جاده ای است.
عضو شورای مرکزی بنیاد مسکن تصریح کرد: از سال 1384 مقام سازی مسکن روستایی آغاز شده و تا به امروز بیش از 50 درصد از واحدهای مسکن روستایی و شهری زیر 25 هزار نفر جمعیت با توجه به آئین نامه 2800 در برابر زلزله های 6 ریشتری مقاوم شده است.
بیش از 50 درصد مسکن های روستایی و شهری مقاوم سازی شده است