معاون آموزش و توسعه فناوری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، گفت: با استفاده از حکمرانی داده می توان به شناخت بهتری از عملکرد ساختمان و مصرف انرژی، شناسایی الگوها و روندها، پیش بینی نیازها و اتخاذ تصمیمات بهینه و هوشمندانه در مدیریت ساختمان دست یافت.
زمان مطالعه 1 دقیقه
علی اکبر حدادی هرندی در هفتمین همایش ملی فناوری های نوین صنعت ساختمان در مشهد با تأکید بر اهمیت داده ها در بهبود کیفیت زندگی، افزایش بهره وری و کاهش مصرف انرژی ساختمان های هوشمند، گفت: حکمرانی داده به معنای یکپارچگی جمع آوری، ذخیره، تحلیل و بهره برداری از داده های تولیدشده توسط سیستم های هوشمند اعم از اینترنت اشیاء و هوش مصنوعی در ساختمان است که می تواند به بهبود عملکرد، کارایی، امنیت، راحتی و استفاده بهینه از منابع ساختمان کمک کند.
هرندی با تأکید بر ضرورت توسعه ساختمان های هوشمند در عصر دیجیتال و ناترازی منابع در کشور، ادامه داد: پیاده سازی هوشمندسازی در صنعت ساختمان، نیازمند توجه به چند عامل اساسی است که عبارت از طراحی مناسب، منابع انسانی ماهر، فناوری موردنیاز، مدیریت پروژه، رعایت استانداردها و مقررات و آموزش و آگاهی بخشی است.
معاون آموزش و توسعه فناوری مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، افزود: مغفول واقع شدن صنعتی سازی و فناوری های نوین در صنعت ساختمان ناشی از توجه نکردن به زنجیره ارزش و تأمین آن و رعایت الزامات یادشده در فرایند طراحی، تولید، اجرا و تحویل و خدمات پشتیبانی است.
به نقل از روابط عمومی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی، هرندی تأکید کرد: بدون درک ساختار جامع ساختمان به عنوان یک مجموعه یکپارچه در هم افزایی اکوسیستم صنعت ساختمان و فناوری اطلاعات، همچنین تأثیرات تعامل و ارتباطات بین اجزا و زیرسیستم های آن، انتظار نمی رود صنعتی سازی ترویج یابد و فناوری های نوین توسعه یابند و ساختمان های هوشمند به آسانی ایجاد شوند.
هوشمندسازی ساختمان با حکمرانی داده توسعه می یابد