تشریح برنامه های راه و شهرسازی خوزستان در سفر دوم رئیس جمهور

مدیر کل راه و شهرسازی خوزستان، برنامه های مد نظر برای دور دوم رئیس جمهور و هیئت وزیران به این استان را تشریح کرد.

زمان مطالعه 4 دقیقه

تشریح برنامه های راه و شهرسازی خوزستان در سفر دوم رئیس جمهور

محمدحسین پناهی فر پیش از ظهر امروز چهارشنبه در گفت وگویی رسانه ای در خصوص مصوبه های دور اول سفر رئیس جمهور به خوزستان در حوزه راه اظهار کرد: برای راه های اصلی به میزان پنج هزار میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شد که 2 هزار و 500 میلیارد تومان آن از محل اعتبارهای برنامه و بودجه و 2 هزار و 500 میلیارد تومان آن نیز از محل مشارکت های خصوصی بود که باید از سوی بخش خصوصی اداره کل راه و شهرسازی استان و وزارتخانه تأمین می شد.

وی با بیان اینکه در محور مسجد سلیمان نیز یک هزار میلیارد تومان به صورت 50-50 تأمین منابع مالی صورت گرفت، افزود: در محور اندیکا نیز حدود 800 میلیارد تومان اعتبار از محل اعتبارهای نفت پیش بینی شد.

پناهی فر با بیان اینکه حدود 2 هزار میلیارد تومان از محل برنامه و بودجه به راه های خوزستان اختصاص یافت، ادامه داد: این اعتبارها چهار ساله از سال 1401 تا 1403 تعیین شدند که در 2 سال اخیر حدود به طرح های در حال اجرا تخصیص داده شده اند.

مدیر کل راه و شهرسازی خوزستان در خصوص 2 هزار و 500 میلیارد تومان باقیمانده از محل مشارکت خصوصی گفت: با پیگیری های استاندار خوزستان و برگزاری جلسه های متعدد با معاون رئیس جمهور و پشتیبانی وزارت راه و شهرسازی، قول هایی برای بخش قابل توجهی از اعتبار مورد نیاز داده شد که اعتبار باقیمانده از محل مشارکت های بخش خصوصی تأمین شود.

اجرای طرح 2 خطه کردن مسجد سلیمان - اندیکا

وی به تأمین بخشی از 10 هزار میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز برای 2 خطه شدن مسجدسلیمان - اندیکا و اجرای طرح اشاره کرد و افزود: بخشی دیگر از آن در محور اهواز- مسجد سلیمان قرار دارد و باید در دور دوم سفر آیت الله رئیسی به خوزستان اصلاحات بودجه ای انجام شود تا بتوان طرح های مد نظر را در این محور آغاز کرد.

مدیر کل راه و شهرسازی خوزستان گفت: البته جلسه های مکرر برای اختصاص و جذب حداقل پنج هزار میلیارد تومان دیگر در سفر پیش رو رئیس جمهور به خوزستان برگزار شده و تلاش می شود تا این اعتبار مازاد به تصویب برسد.

پناهی فر با اشاره به نبود تناسب میان رتبه خوزستان با وضعیت راه ها، حمل ترددها و جابه جایی کالاها ادامه داد: به واسطه تردد بسیار زیاد ماشین آلات سنگین، استهلاک جاده ها زودتر رخ می دهد و شاهد وجود ترک های بسیار در جاده ها هستیم.

وی به وجود 12 شریان اصلی در خوزستان اشاره کرد و افزود: این شریان ها به استان های مجاور، دریا یا کشورهای همسایه ختم می شوند که اهمیت اقتصادی زیادی دارند.

پناهی فر گفت: پیش بینی شده برای تکمیل مجموع شریان های خوزستان، حدود 40 هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز است؛ بنابراین اعتبار زیادی برای تکمیل راه های استان باید تأمین شود که تلاش خواهد شد تا بخشی از اعتبار مورد نیاز را در سفر رئیس جمهور به استان مصوب و تأمین کنیم تا نقاط بحرانی راه های استان تکمیل شوند.

وی در خصوص خطوط ریلی در خوزستان اظهار کرد: بخشی از خط ریلی از شوش تا بامدژ به طول 70 کیلومتر در سفر رئیس جمهور به بهره برداری خواهد رسید و پیش بینی می شود که باقیمانده آن تا 2-3 ماه آینده به پایان برسد.

ساخت 140 هزار واحد مسکونی در نهضت ملی مسکن

وی، تأمین زمین برای ساخت مسکن را از برنامه های دور اول سفر رئیس جمهور به خوزستان عنوان کرد و افزود: یکی از مشکلات اصلی در بسیاری از شهرها، تأمین زمین است.

پناهی فر، مجموعه زمین ها در سال 1401 را حدود 20 هزار واحد اعلام کرد و ادامه داد: باتلاش های انجام شده، زمین برای ساخت حدود 50 هزار واحد تأمین شده است.

وی، مساحت زمین های شناسایی شده مؤثر برای ساخت مسکن را حدود 90 هزار واحد دانست و اضافه کرد: عملیات اجرایی ساخت تعداد قابل توجهی مسکن در قابل طرح نهضت ملی مسکن همزمان با سفر رئیس جمهور به خوزستان آغاز خواهد شد.

پناهی فر در خصوص آخرین وضعیت مسکن در مناطق زلزله زده اندیکا گفت: اعتباری برای راه های این شهرستان در نظر گرفته ایم و پیمانکار از سوی شرکت ساخت و توزیع حمل و نقل زیربنایی کشور در حال فعالیت است و پیشرفت قابل توجهی داشته است.

مدیر کل راه و شهرسازی خوزستان اظهار کرد: در سفر رئیس جمهور به خوزستان، پیش بینی می شود در مدت زمان کوتاهی تنگناهای میان مسجد سلیمان و اندیکا رفع شود.

تشریح برنامه های راه و شهرسازی خوزستان در سفر دوم رئیس جمهور

دیدگاه ها هیچ نظری ثبت نشده است

  1. هنوز درباره این خبر هیچ دیدگاهی وجود ندارد. دیدگاه خود را درباره این موضوع بیان کنید.
برای نمایش نام کامل خود، ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.

رویال وب
آژانس طراحی و تبلیغات