مبالغ و شرایط پرداخت تسهیلات مسکن قانون جوانی جمعیت

بانک مرکزی در بخشنامه ای سهمیه و توزیع بانکی اعطای تسهیلات مسکن قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت را به شش بانک اعلام کرد.

زمان مطالعه 2 دقیقه

مبالغ و شرایط پرداخت تسهیلات مسکن قانون جوانی جمعیت

در بخشنامه بانک مرکزی به بانک های مسکن، کشاورزی، صادرات، تجارت، توسعه تعاون و شرکت دولتی پست بانک آمده است: «درخصوص ابلاغ بندهای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و در راستای اجرای تبصره های 1 و 2 ذیل ماده 69 قانون مذکور، با احتساب نرخ تورم سالانه، سهمیه آن بانک جهت اعطای تسهیلات موصوف مبلغ 102 میلیارد تومان و مدت بازپرداخت حداکثر 10 سال و مبتنی بر اعتبارسنجی متقاضیان با اخذ سفته از متقاضی و یا یک ضامن معتبر و در نظر گرفتن شرایط خانوار به شرح زیر تعیین و ارسال می شود. بدیهی است دستورالعمل مربوطه متعاقباً ارسال خواهد شد.

الف) خانوارهایی که بعد از سال 1399 به بعد صاحب دو فرزند شده یا می شوند، هر خانواده به مبلغ 130 میلیون تومان

ب) خانوارهایی که بعد از سال 1399 به صاحب یک فرزند شده یا می شود، هر خانواده به مبلغ 110 میلیون تومان.

ج) خانوارهای دونفره ( زوج و زوجه) به هر خانواده مبلغ 70 میلیون تومان.

لازم به ذکر است استعلام های لازم جهت بهره مندی متقاضیان از تسهیلات مسکن مبنی بر عدم اخذ تسهیلات مسکن از بانک ها و موسسات اعتباری از سامانه سمات بانک مرکزی دریافت شود.

با عنایت به مراتب فوق، خواهشمند است دستور فرمایند ترتیبی اتخاذ شود تا حداکثر ظرف مدت یک هفته از تاریخ وصول این نامه موضوع به واحدهای اجرایی ذیربط در سراسر کشور ابلاغ و یک نسخه از ابلاغیه مربوطه به این بانک ارسال شود».

متن بخشنامه بانک مرکزی برای ارائه تسهیلات مسکن برای حمایت از حانواده ها و جمعیت جوان

طبق این گزارش، براساس ماده 69 قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت بانک مرکزی باید در راستای اجرای بند (چ) ماده (102) قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران از طریق بانک های عامل مبلغ 900 میلیارد تومان از منابع سپرده­ های پس انداز و جاری قرض الحسنه نظام بانکی به تفکیک نسبت به پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ودیعه یا خرید یا ساخت مسکن (بنا به درخواست خانوار) با بازپرداخت حداکثر 20 ساله برای خانواده های فاقد مسکن که در سال 1399 به بعد صاحب فرزند سوم به بعد شده یا می شوند، به میزان 150 میلیون تومان اقدام کند.

همچنین، این بانک باید در راستای اجرای بند (چ) ماده (102) قانون برنامه پنج ساله ششم توسعه، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران از طریق بانک های عامل مبلغ 460 میلیارد تومان از منابع سپرده­ های پس انداز و جاری قرض الحسنه ودیعه یا خرید یا ساخت مسکن (بنا به درخواست خانوار) با باز پرداخت حداکثر 10 ساله برای خانواده های فاقد مسکن به شرح ذیل اقدام کند:

الف) خانوارهای صاحب دو فرزند تا سقف 200 میلیارد تومان به هر خانواده به میزان 100 میلیون تومان.

ب) خانوارهای صاحب یک فرزند تا سقف 160 میلیارد تومان به هر خانواده به میران 80 میلیون تومان.

پ) خانوارهای دو نفره (زوج و زوجه) تا سقف 100 میلیارد تومان به هر خانواده به میزان 50 میلیون تومان.

مبالغ و شرایط پرداخت تسهیلات مسکن قانون جوانی جمعیت

دیدگاه ها هیچ نظری ثبت نشده است

  1. هنوز درباره این خبر هیچ دیدگاهی وجود ندارد. دیدگاه خود را درباره این موضوع بیان کنید.
برای نمایش نام کامل خود، ابتدا وارد حساب کاربری خود شوید.

رویال وب
آژانس طراحی و تبلیغات