نماینده مردم کرج، اشتهارد و فردیس در مجلس، گفت: استفاده از اراضی درجه یک و دو به منظور احداث مسکن اقدام مناسبی نیست و امنیت غذایی کشور را تهدید میکند.
زمان مطالعه 2 دقیقه
علیرضا عباسی نماینده مردم کرج، اشتهارد و فردیس در مجلس شورای اسلامی در خصوص بالا بودن هزینه تامین مسکن و لزوم همکاری دستگاه های اجرایی با وزارت راه و شهرسازی برای تحقق هدف تولید یک میلیون واحد مسکونی در سال، گفت: به منظور ساخت یک میلیون واحد مسکونی در سال در قالب جهش تولید مسکن در گام اول باید زمین مورد نیاز آن تامین شود در این زمینه باید تمامی دستگاه های مختلف اقدامات و همکاری لازم را داشته باشند.
نایب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه بر اساس قانون جهش تولید مسکن باید دستگاه های دولتی اراضی و زمین های خود را در اختیار وزارت راه و شهرسازی قرار دهد، ادامه داد: برخی از اراضی موجود در شهرها درجه یک و دو محسوب می شوند که در حال حاضر تحت کشت محصولات کشاورزی قرار دارد. بخش دیگری از اراضی مرغوب در شهرها متعلق به موسسات تحقیقاتی و دانشگاه های کشاورزی است که متاسفانه فشارهایی آورده می شود تا اینگونه اراضی نیز در اختیار وزارت راه و شرسازی برای تولید مسکن قرار بگیرد.
این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه استفاده از اراضی درجه یک و دو به منظور احداث مسکن اقدام مناسبی نیست و امنیت غذایی کشور را تهدید می کند، عنوان کرد: اراضی موسسات تحقیقاتی و دانشگاه های کشاورزی به نوعی آزمایشگاه های این مجموعه ها محسوب می شود و باید تا جای ممکن از آنها برای ساخت مسکن استفاده نشود.
عباسی با بیان اینکه برخی از ادارات و دستگاه های دولتی اراضی دارند که درجه 3 و 4 محسوب می شوند اینگونه اراضی باید هرچه سریع تر در اختیار وزارت راه و شهرسازی قرار بگیرد تا هدف ساخت یک میلیون واحد مسکونی در سال محقق شود، تصریح کرد: هدف تعیین شده برای ساخت یک میلیون واحد مسکونی در سال دست یافتنی است اما اولویت ساخت مسکن باید در اراضی درجه 3 و 4 باشد.
ساخت مسکن در اراضی مرغوب امنیت غذایی کشور را تهدید میکند