حمایت ۱۰۰۰ میلیارد تومانی بنیاد مستضعفان برای خانه‌دار شدن محرومان

رییس بنیاد مستضعفان از کمک بلاعوض یک‌هزار میلیارد تومانی این بنیاد برای ساخت ۲۰ هزار واحد مسکن محرومان خبر داد.

زمان مطالعه 4 دقیقه

img

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا از بنیاد مستضعفان، «سید پرویز فتاح» در مراسم امضای تفاهم‌نامه مشترک با بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برای ساخت ۲۰ هزار مسکن محرومان، در تشریح جزئیات این تفاهم‌نامه افزود: این سومین تفاهم‌نامه بنیاد مستضعفان برای ساخت مسکن محرومان است.

وی گفت: در نخستین تفاهم‌نامه، در ساخت ۱۴ هزار واحد مسکونی برای خانواده‌های پرمعلول با سازمان بهزیستی مشارکت شد که تا امروز ۱۰ هزار واحد از این خانه‌ها ساخته شده و امید می‌رود واحدهای باقی‌مانده نیز در سال آینده تکمیل شود.

فتاح ادامه‌داد: در دومین تفاهم‌نامه برای ساخت مسکن محرومان، ابتدای بهمن‌ماه امسال در تفاهمی سه‌جانبه با بنیاد مسکن و کمیته امداد امام(ره)، پرداخت ۵۰۰ میلیارد تومان به صورت بلاعوض را برای ساخت ۱۰ هزار واحد مسکونی خانواده تحت پوشش کمیته امداد، متعهد شدیم.

فتاح گفت: در تفاهم نامه امروز نیز بنیاد مستضعفان پرداخت یک‌هزار میلیارد تومان را به صورت بلاعوض در ساخت ۲۰ هزار واحد مسکونی برای اقشار ضعیفی که تحت پوشش هیچ نهاد حمایتی نیستند، متقبل شد که در این تفاهم‌نامه، سهم بنیاد مستضعفان برای هر واحد مسکونی ۵۰ میلیون تومان بلاعوض است.

وی با بیان اینکه این واحدهای مسکونی در روستاها و شهرهای با جمعیت کمتر از ۲۵ هزار نفر ساخته می‌شود، گفت: بنیاد مستضعفان علاوه بر این ۱۰۰۰ میلیارد تومان، در صورت امکان، زمین و مصالح رایگان را عهده دار خواهد شد.

به گفته وی، بنیاد مستضعفان تا امروز ۲ هزار میلیارد تومان بلاعوض در زمینه ساخت مسکن محرومان متعهد شده که تا ۲ سال آینده به صورت کامل پرداخت می‌شود.

رئیس بنیاد مستضعفان با تاکید بر اینکه این تفاهم‌نامه گام کوچکی برای خانه‌دار شدن اقشار ضعیف جامعه است، گفت: خانه‌دار شدن همه محرومان و خانواده‌های ضعیف، آرزوی ما است و علاوه بر این، برخورداری از حق مسکن، یکی از اصول قانون اساسی کشورمان برای همه خانواده های ایرانی است.

وی ادامه‌داد: با توجه به شرایط موجود، خانه‌دار شدن همه خانواده‌های ضعیف جامعه نیازمند بسج همه نهادها، بانک‌ها و امکانات دولت است و امیدواریم در بنیاد مستضعفان با کلید زدن پروژه انبوه سازی مسکن محرومان، یک نهضت در کشور ایجاد کنیم و این مهم، محقق شود.

فتاح تاکید کرد: ما معتقدیم این تعداد، در مقابل نیاز کل کشور، میزان ناچیزی است اما امیدواریم دولت فعلی و دولت بعد اقداماتی را انجام دهند تا شرایط اقتصادی کنونی که خانه‌دار شدن را برای اقشار ضعیف بسیار سخت کرده، تغییر کند.

وی اضافه‌کرد: بنیاد مستضعفان به ساخت این میزان خانه برای محرومان قانع نیست و در آینده سطح و وزن تفاهم‌نامه‌های احداث مسکن محرومان در این بنیاد بیشتر خواهد شد.

آغاز ساخت ۲۰ هزار واحد مسکونی ویژه محرومین

در این جلسه «علیرضا تابش» ضمن اشاره به تفاهم نامه های مشترک قبلی بین این دو نهاد گفت: یکی از نهادهای پشتیبان ما درخصوص بازسازی مناطق آسیب دیده از سیل و زلزله، ساخت مسکن ویژه خانواده های دو معلول و ساخت مسکن محرومین، همواره بنیاد مستضعفان بوده است.

وی افزود: امروز در راستای منویات مقام معظم ر هبری و رهبر کبیر انقلاب حضرت امام خمینی(ره) ساخت ۲۰ هزار واحد مسکونی ویژه محرومین کلید خواهد خورد و مقرر شده در اسفند ماه سال جاری کلنگ احداث این واحدها را با هماهنگی بنیاد مستضعفان به زمین بزنیم.

وی در ادامه اظهار داشت: تاکنون هر کاری درخصوص ساخت مسکن محرومین انجام شده مشمول افراد تحت پوشش کمیته امداد و یا بهزیستی بوده اما اولویت این تفاهم نامه ساخت مسکن برای محرومین است که تحت پوشش هیچ یک از نهاد های حمایتی نیستند. این افراد شامل محرومین در روستاها و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت می باشند.

رئیس بنیاد مسکن تعهدات بنیاد مسکن را ابتدا تأمین مبلغ هزار میلیارد تومان شامل پرداخت ۵۰ میلیون تومان تسهیلات ارزان برای هر خانوار و ۴۰۰ میلیارد تومان کمک بلاعوض که برای هر خانوار ۲۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

تابش سایر تعهدات بنیاد مسکن را تأمین زمین رایگان جهت احداث واحدهای مسکونی برای خانوارهای فاقد زمین با رویکرد توسعه مسکن معیشت محور، معرفی خانوارهای مشمول به بانک های عامل، دریافت مجوزهای قانونی لازم، نظارت بر حُسن اجرای احداث واحدهای مورد توافق، تهیه نقشه های تیپ واحدهای مسکونی متناسب با ویژگی های فرهنگی و اقلیم هر منطقه، توجه به معماری بومی و پیگیری صدور سند مالکیت عنوان کرد.

وی افزود: ما همواره در انجام پروژه ها و یا هر توافقی سعی می کنیم هر چه سریعتر در موعد مقرر کار را به نتیجه برسانیم.



حمایت ۱۰۰۰ میلیارد تومانی بنیاد مستضعفان برای خانه‌دار شدن محرومان

دیدگاه ها   دیدگاه

هنوز درباره این خبر هیچ دیدگاهی وجود ندارد. دیدگاه خود را درباره این موضوع بیان کنید.