هدف گذاری حضور آزمایشگاه مکانیک خاک در حوزه صدور خدمات فنی و مهندسی

مدیرعامل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک گفت: تلاش گسترده ای در مکان یابی پروژه ها داشتیم و امیدواریم به نقطه ای برسیم که بدون نیاز به هیچ گونه ابزار و امکانات خارجی بتوانیم در حوزه صدور خدمات فنی و مهندسی با توجه به آمادگی آزمایشگاه، حضور داشته باشیم.

زمان مطالعه 2 دقیقه

img

مجید کیان پور امروز در نشست خبری در محل وزارت راه و شهرسازی اظهار کرد: این واحد یک قدمت 67 ساله دارد و با توجه به ظرفیتی که در این آزمایشگاه ایجاد شده است حدود 1200 واحد محلی مستقر و غیرمستقر در سراسر کشور داریم و به فاصله دو ساعت از هر پروژه ای که دولت ارائه کند آزمایشگاه فنی می تواند در آنجا حضور پیدا کند.

وی با اشاره به کنترل کیفی پروژه ها با دسترسی به دانش روز دنیا، افزود: ما تکنولوژی ها در این باره در اختیار داریم و هیچ کار غیرممکنی نیست که در کشور نتوان انجام داد، ما با اتکا به دانش جوانان ایرانی که در این آزمایشگاه ها مشغول فعالیت هستند فعالیت های خود را به خوبی پیش می بریم.

مدیرعامل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک اظهار کرد: حدود 3 میلیون آزمایش فنی برای کنترل کیفی پروژه ها انجام شده است و در حال حاضر طی یک سال گذشته حدود 72 هزار کیلومتر از محورهای شریانی و اصلی کشور توسط آزمایشگاه جهت کنترل کیفی نمونه برداری شده است که در این باره می توان به نمونه برداری در محورهای استان ها تهران، قم، البرز و زنجان اشاره کرد.

کیان پور افزود: درآزمایشگاه فنی و مکانیک بیش از 600 نوع آزمایش قابلیت انجام دارد و امیدواریم با تلاش گسترده بتوانیم همپای دانش روز دنیا اقدامات موثری را در حوزه ژئوتکنیک و کنترل کیفیت انجام دهیم.

وی ادامه داد: با اغلب استان های کشور در حال همکاری و کنترل کیفی پروژه ها هستیم و طی یک ماه گذشته هم بیش از 50 واحد محلی به واحدهای ما در سراسر کشور اضافه شده است.

مدیرعامل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک گفت: آزمایش فنی مکانیک و خاک شاید تنها یکی از مراجعی است که دارای خدمات منحصر به فردی در حوزه عملکرد قیر است، خوشبختانه با توجه به عملکرد خوبی که در خصوص بحث آسفالت و قیر انجام شده است در اغلب پروژه های کشور یک حضور موثر داریم و تلاش ما بر این است ارتقا و روزآمد کردن این دانش را دنبال کنیم.

کیان پور افزود: در این حوزه برنامه ریزی شده است امسال بتوانیم 200 هزار نفرساعت آموزش دهیم که تا به امروز با همکاری شوراهای همکاری استان ها و همکاری استانداری ها و مدیران کل دفاتر فنی و سازمان برنامه و بودجه 120 هزار نفر ساعت آموزش انجام شده است.

وی با بیان اینکه در حوزه معادن هم همکاری خوب و سازنده ای را داریم، افزود: در بحث پروژه های زیرساختی و عمرانی کشور طی یک سال بیش از 65 هزار متر حفاری داشتیم و خوشبختانه در اغلب پروژه های زیربنایی کشور به غیر از وزارت راه و شهرسازی همکاری خوبی با وزارت نیرو در بخش سدها و با وزارت نفت در پتروشیمی و پالایشگاه ها داشتیم.

مدیرعامل آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک ادامه داد: تلاش گسترده ای در مکان یابی پروژه ها داشتیم و امیدواریم به نقطه ای برسیم که بدون نیاز به هیچ گونه ابزار و امکانات خارجی بتوانیم در حوزه صدور خدمات فنی و مهندسی هم با توجه به آمادگی آزمایشگاه فنی و مکانیک خاک، حضور داشته باشیم.



هدف گذاری حضور آزمایشگاه مکانیک خاک در حوزه صدور خدمات فنی و مهندسی

دیدگاه ها   دیدگاه

هنوز درباره این خبر هیچ دیدگاهی وجود ندارد. دیدگاه خود را درباره این موضوع بیان کنید.